Bine ați venit la Politica de Confidențialitate a Blitz Concept Events. Această pagină vizează să vă ofere informații detaliate despre modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dvs. personale.

Colectarea și Utilizarea Informațiilor

Colectarea Datelor: Colectăm diverse informații, inclusiv nume, adrese de e-mail, numere de telefon și alte detalii relevante, în momentul în care vă înregistrați pe site-ul nostru, completați un formular sau interacționați cu noi în alt mod.

Scopuri: Utilizăm informațiile colectate pentru a vă oferi serviciile noastre de fotografie și videografie pentru evenimente speciale, pentru a comunica cu dvs., pentru a vă procesa cererile și pentru a îmbunătăți serviciile noastre.

Protejarea Datelor: Ne angajăm să protejăm confidențialitatea datelor dvs. Utilizăm măsuri de securitate adecvate pentru a preveni accesul neautorizat și utilizarea abuzivă a informațiilor dvs. personale.

Accesul și Controlul Asupra Datelor

Doriți să aveți acces la datele dvs. personale sau să solicitați ștergerea acestora? Ne puteți contacta și vom răspunde solicitărilor dvs. în mod corespunzător.

Confidențialitatea Copiilor

Serviciile noastre nu sunt destinate copiilor sub vârsta de 13 ani. Nu colectăm intenționat informații de la aceștia. Dacă observăm că am colectat accidental date de la un minor, vom lua măsuri pentru a șterge acele informații cât mai curând posibil.

Actualizări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza periodic această Politică de Confidențialitate. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să citiți întreaga noastră Politica de Confidențialitate. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, nu ezitați să ne contactați. Vă mulțumim pentru încrederea acordată!