Despre Noi

Arta noastră se concentrează pe capturarea emoțiilor autentice, transformându-le în amintiri vii. Fiecare fotografie și videoclip devin o poveste, înfățișând emoțiile și bucuria cu o eleganță autentică și profund umană

Despre Noi

Suntem Blitz Concept Events, o echipă pasionată de fotografi și videografi specializați în capturarea celor mai speciale momente din viața ta. Oferim servicii dedicate pentru nunți, botezuri, cununii, majorate, precum și fotografii pline de bucurie pentru evenimente școlare și de grădiniță, aducând magia sărbătorilor precum 8 Martie și Crăciun.

Acoperim București, Ilfov, Giurgiu, Argeș, Dâmbovița și zonele apropiate, fiind alături de tine în aceste momente speciale, transformându-le în amintiri de neprețuit.

Profesioniști în Foto și Video
Pasiune și Talent în Capturarea Imaginilor
Inovație în Fotografie și Filmare
Magie în Fiecare Cadru

O Călătorie în Lumea Noastră Foto-Video

Cu ani de experiență și pasiune dedicată, Blitz Concept Events s-a impus în lumea captivantă a fotografiei și videografiei. Am avut privilegiul să transformăm momente fugare în povești durabile, emoții autentice în imagini vii.

De la nunți și botezuri la evenimente corporate, fiecare experiență ne-a învățat să valorificăm fiecare detaliu și să creăm amintiri care încântă și emoționează. Descoperă universul nostru vizual și lasă-ne să împărtășim din bogata noastră experiență cu tine, în fiecare clipe de neuitat.

Împărtășește Detaliile Tale - Creăm Amintiri Unice

Nu mai aștepta! Dacă ai un eveniment special în plan sau pur și simplu dorești să afli mai multe despre serviciile noastre, completează formularul de mai jos.